top of page

КОНСТРУКЦИЈА
НА КОЈА МОЖЕТЕ ДА СЕ ПОТПРЕТЕ

Arrow Down
Услуги

УСЛУГИ

IMG-3b03cbe21dbc9a56bb58df542d3e0b01-V.jpg

Изгрaдба на објекти од високоградба, нискоградба и инсфраструктурни објекти

pexels-nicole-rathmayr-220885.jpg

Реконструкција, санација и одржување на постоечки објекти

jamar-penny-ZgmGq_eFmUs-unsplash.jpg

Одржување на улици и патишта во зимски период

pexels-karolina-grabowska-4491459.jpg
pexels-karolina-grabowska-4491459.jpg

Проектирање

pexels-karolina-grabowska-4491459.jpg
pexels-kateryna-babaieva-2760243.jpg

Надзор
над изградба

pexels-karolina-grabowska-4491459.jpg
pexels-anamul-rezwan-1116035.jpg

Услуги со
градежни машини

За нас
IMG-55243b243c1ef13127a179a2e2757f0d-V.jpg

ЗА НАС

Кат-Инг Градба е формирана во 2009 година со седиште во Скопје.

Основна дејност на фирмата е изгрaдба на објекти од високоградба, нискоградба и инфраструктурни објекти; вршење надзор над изградба на инвестициони објекти од прва и втора категорија, проектирање; реконструкција, санација и одржување на постоечки објекти; одржување на улици и патишта во зимски период; давање услуги со градежни машини и други активности од градежништвото.

2009

Година на основање

206

Завршени проекти

870

Работна

сила

26

Освоени награди

Проекти

ПРОЕКТИ

КЛИЕНТИ

Контакт

КОНТАКТ

Работно време

Понеделник – Петок: 8:00 – 16:00

Контакт информации

Христо Смирненски 32А/001
1000, Скопје

info@kat-ing.mk


+389 2 3070 819

Пратете ни порака

Ви благодариме на пораката!

Ќе ве контактираме набрзо.

  • Facebook
bottom of page